Снимка БГНЕС
fallback

Американски звезди с италиански корени обикалят родината на предците си с младите си гаджета.

Италианската ваканция по случай 66-ия рожден ден на кралицата на поп музиката продължава. След Помпей и Амалфийското крайбрежие Мадона стигна до Рим и Ватикана. Придружавана от 28-годишния си приятел Аким Морис, певицата направи частна визита на Ватиканските музеи.

Тя беше облечена в дълга рокля на цветя и носеше чадъра си от бяла дантела, за да се пази от жаркото слънце, както правеше и на други места по Ботуша. Звездата беше ескортирана и от местната полиция. Яхтата на певицата беше закотвена на римското пристанище в Остия, откъдето звездата пристигна с кола до центъра на Рим и до Ватикана.

Ваканцията на Мадона започна още преди седмица от Портофино и Лигурийското крайбрежие. После заедно с децата и с приятелите си певицата стигна до Позитано и Капри на Амалфийското крайбрежие. В нощта на рождения си ден звездата заедно с 30-ина приятели посети археологическия парк на Помпей,където беше оганизирана и вечеря в нейна чест.

През изминалите дни Мадона направи визита и на град Терачина, чийто кмет влезе в ролята на екскурзовод. После дойде и редът на Рим в маршрута на яхтата на певицата. Мадона Луиз Вероника Чиконе, както е истинското име на певицата, е родена в Мичиган, но по бащина линия родът й е от италианската област Абруцо, и по-точно от село до град Л'Акуила.

Италия обиколи с яхтата си и друг итало-американец – Робърт де Ниро, който също прекара 81-ия си рожден ден в морето до неаполитанския остров Иския.

Неговият колега от Холивуд Леонардо ди Каприо, чиито корени също са италиански, е още по земите на дедите си. Актьорът е в компанията на италианската си приятелка – топмоделът Витория Черети, с която явно връзката изглежда много сериозна. Това е така, защото след Портофино и Сардиния актьорът посети и родното място на Витория Бреша,където се запознал и със семейството й.

26-годишната Черети развела Ди Каприо и из забележителностите на града си, в това число и в музея „Санта Джулия". Според медиите Лео, който скоро ще навърши 50г., Витория и майка й посетили след това и близкото езеро Гарда. Там групата направила частна визита във „Виториале" до Гардоне,където навремето беше последната резиденция на големия италиански писател Габриеле д'Анунцио.

Според директора на музея двамата попитали дали могат да разгледат мястото сами, след което били поканени да направят това в последния час от работното време,когато нямало други посетители. Ръководството на музея отказало да им вземе пари за билети, въпреки че Ди Каприо поискал да си плати.

„Стори ми се вежливо да им предложим безплатна визита,като се има предвид рекламата, която ни направиха, идвайки тук", каза пред медиите директорът на „Виториале", пише 24 часа.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

До 3

преди 3 седмици

Първо отиди на нейн концерт и после изказвай мнение. Пее си жената супер и прави страхотно шоу. Имах възможност да бъда на нейн концерт.

7

Анонимен

преди 3 седмици

Вчера или оня ден беше публикувана актуална снимка на Мадона с новия си обслужник. Тя беше със забрадка, с тъмни очила, изглеждаше поне на годините си (66), до нея някакъв карибски пират,поне с 35 см по-висок , с вид на слабомозъчен, на до 30 години, с много плитки.Жалка картинка въобще. И за УЖ звездата,(всъщност не ми е ясно как такива отрепппки може да бъдат приемани за постижение в обществото), и обслужникът и е жалко създание. Вие тук ползвате едни и същи снимки от повече от 10 години...???

6

Пукни мама ти сатана

преди 3 седмици

Тоя сатанистки оптаддъкк няма ли да ппукка вече?!?!?!?!?!

fallback