Снимка: БГНЕС
fallback

Вече над година жена отправя заплахи за убийство и обиди към младата изпълнителка Дара Екимова. За зловещата кореспонденция първа сподели продуцентката на певицата Саня Армутлиева в края на миналата седмица.

"Всичко започна пролетта на 2023 г., не знам какъв е поводът. На една от страниците, които публикуват класации, аз коментирах под моя песен със сърца. Оттогава започнах да получавам заплашителни съобщения. Помислих, че е поредния хейтър, отговорих ѝ, че ще извикам полиция. След като блокирах първия профил, се създадоха няколко нови. Нещата ескалираха лятото на миналата година - заплаши, че ще дойде на участие и ще ме рани. Очевидно знае, че ходя на участия. Беше си публикувала в TikTok, че съм починала. ГДБОП казва, че обичайно тези хора не изпълняват заплахите си, но няма как да знаем", разказа Дара пред Нова тв.

По думите на Саня Армутлиева ГДБОП е сезирана, като заподозряната е посетена на адрес.

"Дара е търпяла някакво време, но когато нещата ескалираха, чувството ми за справедливост се прояви. Не може да оставим нещата така, с юристите приготвихме сигнал. В отдел "Киберпрестъпления" се активираха, но разбраха, че вероятно казусът е свързан с този на Ясмин (бел. ред. инфлуенсърката Ясмин Кирилова няколко пъти сигнализира, че постоянно получава заплахи за живота на нея и детето ѝ от психично болна жена). Жената, заплашваща Дара, се нарича Гергана Неделчева, нашето дело е асоциирано към друго в Хасково. Тя не може да носи отговорност, настанявана е принудително за месец в психично заведение", разкри тя.

Дара е обявила в петък, че ще има нов албум, а тогава жената отново се е активирала. "Тя има и моменти на нормалност, не съм сигурна доколко заплахите са реални. Възможно е обаче и да ги изпълни. Гергана живее с майка си, която твърди, че дъщеря ѝ няма проблем, а ние я тормозим. Ще входираме днес или утре нов сигнал, с искане за ново принудително въдворяване. Ще поискаме и да бъде блокирана, така че да не може да създава нови профили в онлайн платформите", обясни Армутлиева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

50

Анонимен

преди 4 седмици

До 41Майката е очевидна част от проблема. Доста е изписано за това как взаимоотношенията между родителите могат да направят детето психичноболно, без дори да разбират, защото обикновено са твърде заети със самите себе си или просто глупави. Всяко дете, оцеляло психически при такива родители, е истинско чудо.

49

Анонимен

преди 4 седмици

Видях я тая безобразна завистница. Бас държа, че става дума за drug-induced психоза. В България всички са такива безхаберни дилетанти, че никога няма да могат да я оправят, даже да пробват. Затова трябва да има смъртно наказание за наркотрафикантите!

48

Анонимен

преди 4 седмици

А как ще я блокират, когато тя може да си купува нови и нови карти за интернет за по 15 лева? Такива случаи как завършват според вас? Ами или с автоагресия, или с агресия. Друг вариант няма. Това в ГДБОП казаха ли го?

fallback