Снимка: Getty Images

Тара Дейвис и Хънтър Удхол бяха в центъра на вниманието по време на Олимпиадата в Париж, но любовната им история започва скромно, когато двамата се срещат на гимназиалната писта през 2017 година.

От първата им среща до поддържането на връзка от разстояние по време на колежа, Дейвис и Удхол са изправени пред множество предизвикателства и изисквания на състезателния живот. Чрез постоянна комуникация, доверие и взаимно уважение те остават заедно, като в крайна сметка се женят през 2022 година и се състезават на световната сцена за втори път на Олимпийските игри в Париж.

Дейвис е известна с постиженията си на дълъг скок и бягане с препятствия, докато Удхол спечели фенове с доброто си представяне на параолимпийските игри. Роден с фибурална хемимелия, която води до ампутация на двата му крака, когато е едва на 11 месеца, той поставя нови рекорди и вдъхновява мнозина със своята устойчивост и решителност. Тази година Дейвис спечели златен медал в Париж на дълъг скок, докато Удхол тепърва очаква началото на параолимпийските игри, където ще се състезава в дисциплините на 100 и 400 метра.

Връзката им е белязана от непоколебима подкрепа и споделени цели, на които мнозина свидетелстват благодарение на постоянните видеа в YouTube, които двойката качва.

Всичко, което трябва да знаете за връзката на Тара Дейвис и Хънтър Удхол можете а четете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase