Снимка: Getty Images

Сандра Бълок се чувства добре, достигайки до важен успех в живота след преминаването на един от най-трудните периоди в живота си.

На 26 юли носителката на "Оскар" навърши 60 години и за първи път от 2015 година отпразнува рождения си ден без дългогодишния си партньор Брайън Рандал. Фотографът почина през 2023 година след тригодишна битка с амиотрофичната латерална склероза (АЛС). Той беше на 57 години. Новината за смъртта му беше съобщена почти година и половина, след като Бълок публично заяви, че си взима почивка от Холивуд, за да прекара повече време със семейството, включително двете си деца, които сега са на 11 и 14 години.

"Тя се чувства добре в момента. Децата й са чудесни. Тя е много щастлива майка", казва източник, близък до Сандра Бълок. Той допълва, че приятелите на актрисата са й оказали огромна подкрепа, от която тя е имала нужда, както по време на болестта, така и след смъртта на Рандал. По думите му, всеки един е помогнал на Бълок да се съвземе след загубата и отново да си стъпи на краката, за да бъде най-добрата майка за децата си.

Цялата статия четете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase