Снимка: Getty Images
fallback

Чудилили сте се как така считания за мрачен, асоциален и странен Киану Рийвс се оказа най-обичаният и свестен мъж в Холивуд? Всъщност има много причини самоотвержената звезда да е обичана в актьорската индустрия.

През годините Киану си спечели титлата г-н Nice Guy в шоубизнеса след безкрайна поредица от безкористни жестове. Колеги и фенове на Рийвс многократно са го хвалели за добросърдечния му характер и са споделяли положителните си взаимодействия с актьора.

Градските легенди гласят, че 59-годишният Рийвс е подарил скъпи часовници Rolex на каскадьорския екип на "Джон Уик 4". Луксозните часовници Rolex Submariners са стрували около 9 150 долара всеки, а освен това са били гравирани с думите: „Благодаря ти, Киану JW4 2021“.

Цялата статия за необикновения Киану четете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

една жена

преди 1 месец

Какво значи обикновена приятелка :) Изделията на пластичната хирургия ли са необикновените :) Че те са толкова много, че вече те са обикновените, а естествените жени - рядкост :) Щом е художничка, значи не е съвсем обикновена. А и щом го е очаровала :) Животът не е само силикон и ботокс. Имаме и души :)

9

Анонимен

преди 1 месец

Поне си намери дизайнерка с английска красота.

8

Анонимен

преди 1 месец

На запад тези качества много се ценят, колкото и странно да се струва това на някои, докато в България ако си свестен и скромен, те считат за луд или глупав.

fallback