Снимка: БГНЕС/ЕРА

Лейди Гага предизвика слухове, че е сгодена за дългогодишния си приятел Майкъл Полански, след като го представи като свой годеник.

38-годишната попзвезда е в Париж за Олимпийските игри през 2024 г., след като записа изпълнение за церемонията по откриването, и беше забелязана да се среща с френския министър-председател Габриел Атал по време на едно от плувните състезания и беше заснета от камера да представя дългогодишния си приятел като свой „годеник“.

В клип се вижда как Гага поздравява политика, преди да представи „годеника“ си Майкъл, който се навежда, за да стисне ръката на Атал.

Френският премиер написа под видеото: „Благодаря Ви, Лейди Гага, за зашеметяващото Ви изпълнение на церемонията по откриването. Беше спиращо дъха“.

Смята се, че двойката е заедно от 2020 г. насам. Преди това певицата беше сгодена за актьора Тейлър Кини - те бяха заедно около пет години, след като се запознаха на снимачната площадка на музикалния ѝ клип към „You and I“ през 2011 г.

Те се сгодиха на Свети Валентин през 2015 г., но се разделиха през следващата година.

Изпълнителката на „Born This Way“ по-рано призна, че е „развълнувана“ да се омъжи и да има деца, както и да извършва повече благотворителна дейност и да финансира екип от лекари, които да провеждат изследвания на фибромиалгията и невропатичната и хронична болка - от които тя страда.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase