Снимка: БГНЕС

Ариана Гранде определено знае как да прави впечатление. В петък певицата присъства на церемонията по откриването на Олимпийските игри в Париж и изуми с невероятната си визия.

В последно време виждаме как актрисите залагат на стил на обличане, аксесоари, грим и обувки, с които да промотират ролите си във филми.
 
През 2023 г. Марго Роби почти постоянно носеше розово и цикламено, за да рекламира филма за Барби. През тази година пък Зендая залагаше на футуристични и тенис визии, като така промотира "Дюн 2" и "Претендентите". Блейк Лайвли пък носи дрехи с флорални мотиви, за да е в тон с ролята си в "Никога повече".
 
Сега и Ариана прави това. 31-годишната красавица влиза в ролята на добрата магьосница Глинда във филма "Wicked" - музикална адаптация на "Вълшебникът от Оз", който ще тръгне по кината през ноември.
 
В Париж тя беше като истинска вълшебница. Изпълнителката позира пред Айфеловата кула с дълга рокля тип балон в нежно розово. Тя носи официални бели ръкавици и затворени розови обувки на висок ток. Ариана е с вързана коса и розова панделка в косите. Звездата определено е в тон с ролята си в "Wicked".
 
Още по темата и снимките вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase