Снимка: Getty Images

Началото на века беше безгрижно, интересно и вълнуващо. В домовете ни навлизаха нови технологии, интернетът започна да става все по-често срещана част от живота ни, а надеждата за създаването на иновации беше огромна. Голяма част от нас израснаха в първите десет години от новото столетие и сега не можем да сме по-щастливи да видим как популярни тенденции в модата и красотата отново се завръщат на преден план.

Косата тип "скункс" няма нищо общо с миризмата на животното, а по-скоро се отнася до цвета, в който е боядисана. Тя разделя социалните мрежи на две, като има своите защитници и критици, но все пак набира популярност за лятото. Ярките черно-бели акценти са сами по себе си противоречиви, но комбинирането им с модата от 2000-те години, включваща дънки с ниска талия, изисква малко повече смелост и звездна сила. А косата тип "скункс" се завръща точно навреме за лятото.

Но освеженият поглед върху масивните акценти е по-изтънчен от черно-белите ивици, които помните. Емблематични и легендарни изпълнители на това десетилетие, като Лейди Гага, Риана и Майли Сайърс, са почитатели на тенденцията.

Цялата статия можете да прочетете в Тialoto.bg

Източник:  Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase