Снимка: ЕПА/БГНЕС
fallback

Дали е предизборен ход в борбата на Доналд Тръмп да спечели президентските избори през ноември или не, но съпругата му - Мелания Тръмп, издава книга с мемоари тази есен. Биографията ще бъде озаглавена “Мелания”, а от екипа на бившата първа дама съобщават, че това ще бъде “въздействаща и вдъхновена” история.

Асошиейтед прес припомня, че откакто напусна Белия дом след края на мандата на съпруга си, Мелания страни от светлините на прожекторите.

Книгата "Мелания" ще бъде публикувана от издателството "Скайхорс пъблишинг", което по-рано е издавало текстове на привърженици на Тръмп, сред които бившият кмет на Ню Йорк Рудолф Джулиани. Издателството е работило също с кандидата за президент Робърт Кенеди-младши и бившия поддръжник на Тръмп – Майкъл Коен, който по-късно се превърна в един от най-яростните му критици. В някои книги, издадени от "Скайхорс", са включени предговори, писани от съюзника на Тръмп Стив Банън.

Бившата първа дама "кани читателите в нейния свят, предлагайки портрет отблизо на жена, която живее необикновен живот", пише в резюмето на книгата. "В "Мелания" са включени лични истории и семейни снимки, които до момента не са показвани”, съобщава БТА.

Мелания е третата съпруга на Доналд Тръмп и е енигматична фигура, откакто съпругът ѝ обяви, че ще се кандидатира за президент през 2016 година.  Тя се стремеше да запази личния си живот извън светлината на прожекторите, дори докато беше първа дама, като се съсредоточаваше върху отглеждането на сина им Барън и популяризирането на инициативата си "Бъди най-добрият" в подкрепа на "социалното, емоционалното и физическото здраве на децата".

Една от редките ѝ публични прояви е откриващата предизборна кампания. Решението ѝ обаче да не произнесе реч на тазгодишния конгрес на републиканците беше нарушаване на традицията на съпругите на кандидатите за президент, както и на традицията за реч на срещите на републиканците през 2016 г. и 2020 година.

Според екипа ѝ мемоарът ще бъде издаден в два варианта: изцяло цветно колекционерско издание от 256 страници на цена от 150 долара, всяка бройка от което е подписана от авторката, както и мемоарно издание от 304 страници, в което са включени 48 страници със снимки, които никога преди това не са публикувани. Цената на книгата е 40 долара, а подписаните копия ще са с цена от 75 долара.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

Анонимен

преди 1 месец

А в България кога ще я издадат тази книга?

4

Анонимен

преди 1 месец

Кво ще пише? Днес, сряда на Дончо не му стана трябваше с краставицата. Днес, четвъртък на Дончо пак му е мек, трябваше да викна агентчето от СикретСървис. Днес, петък след виагра и много джвакане на Дончо най-сетне му стана.

3

Анонимен

преди 1 месец

На какъв език ще ги пише, че английският й малко куца?!?

fallback