Общ преглед
На 10 юли, за второ поредно лято, София се превърна в световна модна столица, благодарение на ексклузивното шоу, което Samsung България и Just Cavalli организираха в сърцето на града.

Глобалната технологична компания и един от водещите италиански фешън брандове предложиха на гостите и жителите на столицата грандиозен спектакъл, в който модата и иновациите вървяха ръка за ръка.

На площада пред катедралата „Св. Александър Невски“, на 35-метров огледален подиум, най-новите смартфони от серията Samsung Galaxy Z се превърнаха в незаменим моден аксесоар към непоказвани досега модели от колекцията „Есен/Зима 2024“ на Just Cavalli. Специално за Samsung Fashion Show в България дойде Серджо Ацолари, главен изпълнителен директор на Roberto Cavalli.

Гост на събитието бе Даниеле Ломбардо, главен дизайнер на бранда Just Cavalli. Шоуто бе режисирано от Алесандро Мацини – един от най-престижните режисьори в модната индустрия, работил над едни от най-ключовите проекти в тази област за последните над 25 години. Сценографията и светлинният спектакъл бяха дело на Mazzini Eventi Production.

Част от грандиозното шоу бяха изпълненията на виртуозният цигулар Васко Василев и любимата на поколения група „Ъпсурт“. Сред почетните гости на събитието бяха Илияна Йотова, вицепрезидент на Република България, и кметът на Столична община Васил Терзиев.

„Изключително много се радвам, че Samsung Fashion Show – спектакълът на технологиите, модата и музиката, се превръща в традиция в лятна София. Новите технологии на Samsung отразяват потребностите на модерния градски човек, който едновременно е високоефективен и изразява индивидуалния си стил – технологични устройства, които идеално пасват на всеки лайфстайл. За нас е чест, че за втора поредна година си партнираме със световен бранд като Just Cavalli“, коментира Джулия Ким, главен изпълнителен директор на Samsung България и Румъния.

Новата колекция „Есен/Зима 2024“ е своеобразно пътуване на съзнанието, вдъхновено от израстването на цяло едно поколение. Бляскав и същевременно спортен стил: Just Cavalli говори езика на модата, като интерпретира енергията на поколението Z за по-различен поглед върху градското улично облекло. Облеклата са комбинация от вдъхновени от пустинни пейзажи земни тонове, зелени нюанси и анималистичните десени, инспирирани от тропически джунгли, и деним от океанските дълбини. И всичко това, обединено от енергията на градския пейзаж.

Събитието се организира в сътрудничество с модна агенция „Визаж“ и Евгения Калканджиева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още новини

Коментари Напиши коментар