Снимка: БГНЕС
fallback

Семейството на Дженифър Лопес иска тя първа да подаде документи за развод с Бен Афлек и да продължи с живота си.

Сестрите и майката на актрисата я окуражават да продължи напред, за да избегне това да се потопи още по-дълбоко в тази бъркотия. Според "Daily Mail", майката на певицата, Гуадалупе Родригес, окуражава дъщеря си да приключи връзката.
 
"Майката на Дженифър ѝ каза: "Зарежи това и продължи напред, за да избегнеш потапянето още по-дълбоко в тази бъркотия". Тя ѝ е казала, че тя е изгубила години, вярвайки, че Бен е някакъв вид рицар с лъскави доспехи. Той не беше такъв човек, какъвто тя го представяше. Това повлия прекалено много на нея и заради това тя престана да вижда коя е и в какво вярва", издава източник на изданието.
 
Явно звездата вече мисли, че Афлек не я заслужава.
 
Какво мисли самата тя четете в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

Анонимен

преди 2 месеца

Голям зор да ни занимават с тая свинка и с малоумнияЙмъж.

15

Анонимен

преди 2 месеца

Когато излезе клипа на Лопес - Не е достатъчно, все още нямаше слухове, че двамата с Афлек са пред развод. Малко след това Лопес сподели в интервю, че обича сватбите(празненството), но не и брака.

14

Анонимен

преди 2 месеца

Този брак за Лопес беше просто комерс. Трябваше да има втора част на албума й от 2003 Това съм аз... Тогава. След брака й с Афлек тя издаде и продължението на албума Това съм аз... Сега. Но се оказа доста слаб. Тя е вложила и 20 млн. лични средства за документалният й филм разказващ за любовта й уж с Афлек. Една от песните от последния й албум има дори видеоклип - Не е достатъчно. И клипа завършва с текст следва продължение. Тоест очаквайте и друга сватба с нов мъж.

fallback