Снимка:БГНЕС
fallback

Испанските крал Фелипе и кралица Летисия се просълзиха на завършването на военното училище на голямата си дъщеря Леонор, която е и престолонаследница. Гордата кралска двойка обсипа принцесата с обич, след като тя успешно поремина една година обучение във военната академия в Сарагоса

От днес Леонор официално стана младши армейски офицер, а испанският крал и кралица пътуваха до града в северна Испания за специалната церемония, на която Фелипе раздаде нови назначения в Общата военна академия.

Испанският крал и съпругата му не показаха и намек за смут на церемонията, която дойде само часове след последните гръмки твърдения от бившия зет на Летисия - Хайме Дел Бурго, който по-рано тази година заяви, че двамата са имали „афера“ след брака й с краля.

Цялата статия четете в Tialoto.bg

Източник:Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

АзъКанъАзъ7112136860

преди 2 месеца

Той и Фелипе е служил в Сарагоса. Там живях няколко месеца в едно апартаментче в близост до "Ла Питал". Населението на Арагон носят интересният прякор "лос маньос",тоест "крадците". Не търсете в речниците. Арагон някога бе Българска(включая германците!) земя.В Арагон се намира и Българският град TERUEL,тоест ТЕРВЕЛ. Интересно е и сефардското название "Сарагоса " ,което ще рече "Сара се кефи". Та в този град Фелипе е известен с ненаситната си похот.Търсил е под път и над път малки момиченца.

11

Анонимен

преди 2 месеца

Copy paste през Гугъл преводач за запълване на карето и процент.. "международни хай новини"..На кой му дремеЯ пуснете например за коментара по бТВ на К.Исмаилов вчера при Цветанката - директно и право в очи човекът каза истината ЧЕКМЕДЖАН..ЗА ДПС..ДОГАН..ПЕЕВСКИ...И НИКОЙ НИКЪДЕ НЕ ПОКАЗА ТОВА ей така за разкош и да видите активност и раздвижване на кръвното налягане..

10

Мишо

преди 2 месеца

Защо, защо, защо ни занимавате с неща далеч не ни засягащи. Те даже не знаят къде се намираме на картата!!!!!Тази седмица един немец напълно сериозно ме попита дали му е нужна виза за посещение и почивка в България!!!!!!!!!! Ние сме дъното за тях! Кога ще осъзнаете, че за запда сме никой, отпадъци, празно място!

fallback