Снимка: БГНЕС
fallback

Никола Пелц се зарече, че ще разследва смъртта на кучето си.

По-рано през месеца 29-годишната актриса разкри, че чихуахуато, което отглеждат със съпруга ѝ Бруклин Бекъм, е починало. То беше женско и носеше името Нала.
 
Сега става ясно, че кучето е починало, след като е било на фризьор. Никола е решена да открие какво точно се е случило. Звездата издава, че фризьорът не съдейства на разследването, което я кара да мисли, че има нещо съмнително.
 
"Сърцето ми е разбито през тези последни няколко месеца. По-специално, този последен месец беше един от най-болезнените, които съм преживявала. От смъртта на моята баба до шокиращата и впезапна смърт на моя ангел Нала - отивайки на фризьор здрава и връщайки се стресирана, умирайки няколко часа след това - цялото ни семейство е опустошено... Неуморно  разследвам ситуацията, за да открия какво точно се случи в този фризьорски микробус. Правя всичко, което мога, за да разкрия истината. Ако смъртта ѝ не е заради престъпление, защо тогава фризьорът не съдейства на разследването ни - в момента не го прави.", пише тя в Instagram.
 
Какво още каза тя и снимки с кучето - вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Екоравновесие

преди 4 дни

Осмисляйки написаното стигам до извода, че кучето се е отървало!

8

Алекс

преди 4 дни

Бруклин да си изпълнява съвестно задълженията и Никола ще забрави за чихуаху,фризьори и т.н.

7

Presko Manqka

преди 4 дни

Кой по дяволите е Никола Пелц??

fallback