Снимка: ЕПА/БГНЕС
fallback

Илон Мъск сам се е заел с мисията за спасяване на планетата Земя от изчезване. Тези дни се разбра, че милиардерът е станал баща за 12-ти пъти. Полът и името на бебето не са все още известни, нито кога точно се е родило, но е било “по-рано през годината”.

Майка на бебето е 38-годишната Шивон Зилис, топ мениджър по специални проекти на корпорацията на бизнесмена Neuralink. Тя е работила в Tesla и бивша подчинена на Мъск. Мистерия е обаче в какви отношения са и дали официално са двойка, тъй като всички деца на двойката Мъкс-Зилис са зачената ин-витро. През 2021 година им се родиха и близнаци.

Иначе Мъск, който е на 52 години, има два брака зад гърба си. Първият е с Джъстин Уилсън, с която Мъск има шестима синове, но първородният, Невада, трагично почива от синдрома на внезапна детска смърт, след като живее само 10 седмици. По-късно се раждат близнаците Грифин и Ксавие, а после - тройката Деймиън, Саксън и Кай. Всички деца са плод на инвитро технологии.

Втората му законна съпруга е Талула Райли, но от нея американецът няма наследници.

С канадската певица Клер Буше, известна като Граймс, основателят на Tesl има двама синове и дъщеря.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

Анонимен

преди 5 дни

Да опита да осинови мюсюлманския свят и африканският и бонус азиатският като Анджелина Джоли. Да помогне за изхранването им. Той ще разбере защото се плоди като тях. Това е техният вселенски гуру от космоса. Може и да ги образова. Да прави дворци на Марс да ги засели ще се разбират да владеят космоса.

18

ПроСоТо

преди 6 дни

ега ти осеменителя !

17

sd

преди 6 дни

този е опасен луд.

fallback