Снимка: БГНЕС/ЕРА

Брад Пит обмисля да има дете от връзката си с Инес де Рамон, съобщи Mirror.

Холивудската звезда вече е баща на 6 деца от бившата си съпруга Анджелина Джоли, но е отчужден от децата си след горчивата им бракоразводна битка. Сега източници твърдят, че макар 60-годишният Брад да е съкрушен от ситуацията, той не изключва идеята да се ожени отново или да има още деца.

Приятелката му Инес е на 34 години, а съдебните неволи с Анджелина са "сближили" двойката. Според вътрешен източник тя е била "истински източник на утеха" за Брад.

Вътрешният източник заяви: "Не е изключено в живота му да има още деца. Инес е млада и Брад каза, че е 100% съгласен, ако тя иска да има деца. Той обича идеята да изгради живот с Инес и нищо не е изключено".

"Брад не става по-млад, така че това е нещо, което те биха искали по-скоро рано, отколкото по-късно. Той дори се е шегувал, че ще прави училищна обиколка през 70-те си години и се надява, че все още ще го възприемат като сърцеразбивач", каза източникът.

Новината идва в момент, когато напрежението между Брад и някои от децата му изглежда продължава да е голямо.

Брад и бившата му Анджелина са родители на шест деца: Мадокс, 22 г., Захара, 19 г., Шайло, 18 г., Пакс, 20 г., Нокс, 15 г., и Вивиен, 15 г. Само преди няколко седмици дъщеря му Шайло Джоли-Пит подаде молба за законно премахване на фамилията Пит от името ѝ, като го промени на Шайло Джоли.

По-голямата сестра на Шайло - Захара също избра да се откаже от фамилията на известния си баща.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase