Снимка: Hacienda Beach

Световноизвестната диджейка Макарена Хофман ще застане зад пулта в Hacienda Beach в Лозенец тази събота, 15 юни. Моделът и актриса идва за първи път у нас и ще остане два дни в родното Сен Тропе. Красавицата ще кацне с частен полет директно от Ибиса, където е била гост на частно парти и ще отседне заедно с екипа си в луксозна черноморска къща.

33-годишната Макарена е родом от Албасете, Испания. Тя е модел, актриса, DJ и популярен инфлуенсър. След като завършва с отличие реклама и връзки с обществеността в Университета „Комплутенсе“ в Мадрид, започва да  работи като професионален модел и дефилира на модните подиуми в Париж, Милано, Истанбул и Мексико. По време на модната си кариера се изявява заедно със световноизвестния топ модел Адриана Лима, с която са добри приятелки и до днес. Хофман е участвала в няколко ревюта на Gucci и се е разхождала по котешката пътечка и за други световни брандове. Амбициозната манекенка завършва актьорската академия „Fernando Piernas“, а първата й голяма роля  в киното е в мексиканския филм "Не е виновно детето" на режисьора Густаво Лоза, с участието на носителката на награда Еми за най-добра актриса (2023), Карла Соуза.

През 2017г. диджейката влиза в ролята на Стела, в хитовия испански сериал „Колекция Кадифе“, който беше излъчен и у нас по  БНТ1.

Любопитното за Макарена е, че баща й е аржентинец, майка й испанка, а дядо й е бил германец. В момента тя е много търсен DJ, пуска във всички актуални клубове по света и често се изявява в Ибиса. До 17-годишната си възраст е спортувала тенис,  вегетарианка е и обожава природата.

Светските медии в Испания и Мексико й приписват романтична връзка с аржентински актьор и модел Матиас Руре, който е и най-известния миксолог с кариера в телевизията.

Домакините от Hacienda Beach са подготвили и специална заря в чест на испанската си гостенка, която се очаква да взриви нощния живот край Южното Черноморие. На 14 юни (петък) зад пулта пък ще застане испанският DJ Joe Diem.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase