Снимка: БГНЕС
fallback

Певецът Владимир Ампов - Графа се завръща като треньор в "Гласът на България". Той вече е бил на горещия стол четири пъти, а в шестия сезон на шоуто негов избраник стана номер едно.

"През всичките тези години съм следил с голямо вълнение какво се случва в "Гласът". Шоуто е част от моя личен и професионален път, и имам усещането, че никога не съм излизал от него. Бил съм треньор, гост-треньор, пял съм на финалите в подкрепа на участници и съм се вълнувал истински как се развиват те в предаването, а и след това", казва изпълнителят.

Преди броени дни изпълнителят представи новата си песен Burnout със закачливо видео към нея, а по-рано тази пролет получи и първата си номинация за "Аскеер" - за театрална музика, за спектакъла "Пипи Дългото чорапче" на Младежкия театър.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Бебо

преди 3 седмици

Имате прово да пишете каквото си искате, но ако погледнете оборота на фирмата му през годините ще видите че няма година под един милион оборот, така че...момчето знае какво прави.

10

Анонимен

преди 3 седмици

Кой па този?

9

Анонимен

преди 3 седмици

И какво ни интересува нас, читателите на днес, пробутаното синче на дует Смешен случай като какъв се изявява в някаква телевизия? Днес да не е собственост на битиви медия груп, че отразява предавания по битиви?

fallback