Снимка: Лили Йотова
fallback

"Ивет Фешън" отбеляза своите 30 години с грандиозно парти, на което присъстваха бившите и настоящи топ-модели на най-известната модна агенция в България.

Нейната собственичка Ивет Григорова събра най-успешните си лица, популярни личности от родния шоубизнес и корпоративните среди, както и журналисти от водещи медии на грандиозно светско събитие. Празничната вечер бе подгрявана от артисти от световна величина, лондонския DJ Angelo и поп изпълнителят от Швейцария Габриел Гюей, известен с участието си в музикалното тв риалити „Гласът на Швейцария“.
 
Рожденият ден бе уважен от повечето топ-модели на „Ивет Фешън“, сред които Белослава Хинова, Ваня Пенева, Нора Шопова, Жулен Чолак, Кристина Милева, Венета Харизанова, Ивана Димитрова, Християна Димитрова, Луиза Григорова, Ива Янкулова и много други.
 
Днес лицата на МА „Ивет Фешън“ работят на шест континента. Навсякъде по света, където има разработена модна индустрия, името на агенцията е добре познато и се конкурира с най-добрите в модния бизнес.  

Лицата им са украсили над 5000 корици на престижни списания, участвали са в десетки световни и континентални кампании, а тези в страната надхвърлят 4000. Моделите са дефилирали по световните модни подиуми на всички седмици на модата и са разнасяли славата на България. Освен това са участвали и в различни благотворителни кампании и успешни продукции, като са подкрепяли редица каузи през годините.
 
Агенцията е люлка и на някои от най-актуалните млади актьори в България, сред които се нареждат имената на Луиза Григорова, Снежана Макавеева, Саня Борисова, Деси Касабова, Ива Янкулова, Георги Николов, които участват с роли в киното и в театъра.

Всички гости на партито получиха от лимитираното издание „Календарни момичета“. То включва 26 кадъра от фотосесиите с най-популярните и работещи модели на агенцията, селектирани за годишните календари на „Ивет Фешън“. В края на есента предстои да се появи и филмов проект, разказващ за историята и успехите на модната агенция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

Някой

преди 4 седмици

Дрехите са от Турция , а една риза чакаме вече 2 месеца. Да бяха я пратили и да си купонясват

4

пресилено

преди 4 седмици

Съгласявам се, че зад "марката" стоят много труд и усилия. Но резултатите са повече от скромни. Вие имате ли представа от истинска модна агенция?!?!?! Нищо общо. А за т. нар. звезди, присъствали, просто е срамно да се говори. Те дори не са "звезди" до Калотина. Те са нещо си само помежду си. Нали знаете какво е истинска звезда на модния небосклон! Е, тогава....

3

Г-жа Хазартова

преди 4 седмици

Моля не ни разсмивайте с тези звезди!!!

fallback