Снимка: Getty Images
fallback

Всяка година звезди от различни сфери на развлечението се събират в музея за изкуството „Метрополитън“ за престижната Met Gala, наречена още „Модните Оскари“. На емблематичните стълби в Ню Йорк се разхождат красиви тоалети, ефирни прически и скъпи бижута, които после стават част от специална изложба, отворена за посетители до средата на септември. Всяка година звездният бал, организиран от Vogue и Анна Уинтур, има различна тема и дрескод, с които гостите са задължени да се съобразят.

И докато феновете очакват с нетърпение да видят какви тоалети са измислили техните любимци всяка година, този май една не чак толкова известна дама привлече цялото внимание на фотографите. Индийската милионерка Судха Реди беше сред поканените на Met Gala и визията ѝ буквално струваше милиони.

Снимки на  милионерката и колието й вижте в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

ХасМуКар Корпорейшън

преди 1 месец

Кратък преглед коя е мильонерката Судха Реди, показва стандартна и много позната картинка. Баща и голям шеф на Банка ... а дядото едър земевладелец . Огромната компания на която тя е шеф е финансирана от тати и основана от брат и братчеди, като са оставили малката Судха да седи на шефското кресло. Много интересно е че мъжът и е със същата фамилия Реди както Судха Реди .Вероятно и е братчед или някой много близък нейн роднина. И ей на, Судха - милиьонерка с колие за 10 милиона. Суууупер.

19

Анонимен

преди 1 месец

Абе то $10 милиона грошка, ама рекаТА е пълна с фекалии и монаха храни плъховете в храма от ръката си.

18

от маалата

преди 1 месец

малииии , таз мноо прилича на нащо момиче софиту бе

fallback