Снимка: БГНЕС
fallback

Лудогорец узакони 13-та си поредна титла на България след победа с 3:1 над ЦСКА. Тимът на Георги Дерменджиев вкара бързи голове в началните минут и на двете полувремена чрез Квадво Дуа (2) и Антон Недялков (48). Между тях Фернандо Каранга (34) бе изравнил резултата.

Именно Каранга бе в основата на третия гол на “орлите”, след като реферът Волен Чинков се възползва от ВАР и видя игра с ръка на бразилеца. Квадво Дуа реализира хладнокръвно. Миг по-късно настана невъобразимо меле, след което Каранга и Текпетей получиха директни червени картони, а Дуа и Юга жълти.

В крайна сметка Лудогорец свърши своята работа и три кръга преди края на шампионата е недостижим на върха. “Орлите” имат 79 точки, а ЦСКА е с 66. Третият Черно море е с 65, а утре гостува на Левски.

Подробности как премина срещата - на Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

56

Анонимен

преди 1 месец

Че с тая дрога се плаща навсякъде

55

Кукуригу

преди 1 месец

Тоя смешен селски делиормански проект всички го виждаме какво представлява в евротурнирите... В България може всичко да подкупват, ама в Европа ги бият като маче у дирек...

54

Христо Цветанов

преди 1 месец

Извратеност на първенството! Някакъв неясно как забогатял се подиграва на истинските футболни фенове. Докато не се върнем към родните футболисти няма да стане. Родните не са толкова добри като купените, но реално това са нашите спортисти.Нека спрем тази извратеност с едно просто правило: максимум двама купени футболисти.

fallback