Снимка: Getty Images
fallback

Не развод, а бебе – такова е бъдещето на Хейли Бийбър и съпруга ѝ Джъстин, които през последните месеци бяха обект на спекулации относно състоянието на брака им.

27-годишната моделка и 30-годишният музикант обявиха щастливата новина с еднакви публикации в съответните си профили в социалните мрежи на 9 май. Според говорител на бъдещата майка, тя вече е в шестия месец и е била готова да говори за бременността си.

Публикувайки серия от снимки и видеа в Instagram, Джъстин и Хейли разкриха не само че скоро ще стават родители, но и че са подновили сватбените си обети. На един от клиповете г-жа Бийбър носи специално ушита за нея булчинска рокля и воал от Saint Laurent, направени от дизайнера Антони Вакарало. Тоалетът перфектно подчертава наедряващото ѝ коремче, пред което тя държи букет с красиви цветя.

Цялата статия четете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Изненадан

преди 1 месец

Не разбирам къде е изненадата? В това, че бобъра може да го вдига?

11

Анонимен

преди 1 месец

Дано се роди здраво и читаво детенцето, че с тия перманентно надрусани и пияни родители... поне парички ще има - мама е милионерска глезла, а тати като е тръгнало ще ритне камбаната преди да е профукал състоянието..

10

Чудя се:

преди 1 месец

Коя от тях ще ражда?

fallback