Снимка: Getty Images
fallback

Навръх рождения си ден, Арчи Харисън Маунтбатън-Уиндзор води доста нормален живот за принц от британското кралско семейство.

Разбира се, той все пак е доста по-звезден от обикновено дете, но не е чак толкова известен, колкото останалите звездни наследници.

За петте си години на този свят Арчи е посетил три континента и е живял в три различни страни. Опра Уинфри и Роб Лоу са негови съседи, но в същото време появата му в социалните мрежи е доста оскъдна и внимателно премерена. Първите му думи бяха чути от хиляди слушатели по време на първия епизод от подкаста на родителите му. А и вече е вдъхновител на детска книжка, която обожава. Разбира се, авторът на произведението е майка му – Меган Маркъл.

Цялата статия четете  в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

Колко пъти ?

преди 3 седмици

Колко пъти Хари... да бъдем точни - Просто Хари, както той сам поиска да бъде наричан, ще прави пресконференции и ще декларира че вече НЕ Е ЧАСТ ОТ КРАЛСКОТО СЕМЕЙСТВО и е абдикиртал от всички свои задължения . Колко пъти ? А Актрисата дори и не е британски гражданин. Хари също прекъсна всякакви връзки с Великобритания. Всякакви. Какви принцове... какви пет цента?

4

Анонимен

преди 3 седмици

Време е короната, проато да ги елиминира ...

3

Анонимен

преди 3 седмици

Да й е жив и здрав на сурогатката!

fallback