Снимка: Getty Images
fallback

Памела Андерсън заряза визията без грим, с която нашумя през изминалата година, носейки блестяща, естествена козметика на червения килим на Met Gala 2024 в понеделник вечер.

56-годишната актриса от сериала „Спасители на плажа“ изглеждаше ефирна в рокля на Oscar de la Renta в цвят руж и координиран бледорозов грим, докато се изкачваше нагоре по стълбите на Музея на изкуствата „Метрополитън“.

Памела заложи на блясъка на стария Холивуд като добави и украсена с пера шапка към косата си, за да завърши своята визия.

Цялата статия за Памела и видео на грима й четете и вижте в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Анонимен

преди 3 седмици

Просто са и платили пачка да рекламира отбратното на това, което е рекламирала преди. Не виждам нищо странно. Както и на Анджелина Джоли са и платили да си изреже части от тялото (или да претендира, че го е направила) и да си наблъска детето с хормони за смяна на пола и така. Всички така наречени знаменитости са просто индивиди на заплащане.

11

Беше ясно

преди 3 седмици

Че тази тенденция няма да продължи дълго. Не е в природата на жените да не се правят. :)

10

До 6

преди 3 седмици

Мисля, че имаш шанс. И най-големите красавици, когато минат в друга възрастова група, вече не са чак толкова придирчиви и освен това са се научили да ценят определени качества на мъжа, които не са свързани с перфектна външност :)

fallback