Снимка: БГНЕС

Машин Гън Кели навърши 34 години на 22-и април. Преди дни той публикува снимки от партито за личния си празник в профила си в Instagram.

И феновете веднага забелязаха, че на него е присъствала Меган Фокс. В последно време отношенията между звездите са доста объркани, но явно в момента те са заедно. Певецът и актрисата започнаха връзката си през пролетта на 2020 г. През януари 2022 г. те се сгодиха.
 
През февруари 2023 г. Меган изтри снимките си с Машин Гън от профила си в Instagram. Тогава се появиха слухове, че между тях е имало жесток скандал и двамата са се разделили. Но през миналото лято стана ясно, че звездите са ходили на терапия за двойки и отново са заедно.
 
През март тази година пък източник на "Us Weekly" сподели, че двамата не живеят заедно, но не са се отказали от връзката си и работят върху проблемите си. От снимките в социалната мрежа се вижда, че Машин Гън Кели е получил уникална торта за своя рожден ден. Той позира с дъщеря си и приятели. А на петата снимка изпълнителят е с Фокс.
 
Още по темата и снимките - вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase