Снимка: Istock
fallback

Продукти:

  • 5 с.л. зехтин
  • 3 стрити скилидки чесън
  • сокът на 2 лимона
  • 2 ч.л. сушен риган
  • 2 ч.л. сушен розмарин
  • 2 ч.л. сушена мащерка
  • 1 ч.л. сол
  • 1 ч.л. черен пипер

Приготвяне:

  • В купичка комбинирайте много добре всички съставки.
  • Намажете месото.
  • Сложете го в подходящ съд, в който да се маринова, покрийте го с фолио.
  • Поставете го в хладилник за няколко часа, преди да го сготвите.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

3

Анонимен

преди 3 седмици

Защо МАРИНА е членувано, ало джурналята, българския къде го учихте, на улицата в Столипиново ли?

2

Анонимен

преди 3 седмици

Какви бяха разликите в скелета на агнето и кучето? А между заек и котка? Миналата година алармирвахте за измами, тая година цената е тройна, а контролът пак е същата ала-бала,мижи да те лажем, джиджи биджи, туке има туке нема.

1

Анонимен

преди 3 седмици

Канела как така няма? Без канела не ми го хвали агнешкото.

fallback