Снимка: БГНЕС
Виктория Бекъм отпразнува своя юбилей на 17-и април. Тогава певицата и дизайнерка навърши 50 г. Сега стана ясно, че през уикенда звездата е вдигнала голямо парти за повода, на което са присъствали много знаменитости.
То е било в Мейфеър, Лондон.
 
Там са били съпругът на Вики, Дейвид, както и четирите им деца - Бруклин на 25 г., Ромео на 21 г., Крус на 19 г. и Харпър на 12 г.
 
Освен това, специални гости са били другите дами от Spice Girls - Мел Си, Мел Би, Гери Хорнър и Ема Бънтън. Те и Виктория дори се качили на сцената заедно и изпълнили хита си "Stop" с оригиналната му хореография. Песента излезе през 1997 г.
 
Дейвид Бекъм качи в профила си в Instagram видео от изпълнението. Виктория много се зарадвала, че дамите са я уважили и са присъствали на партито.
 
"Значеше всичко за Виктория, че всички те бяха там. Те бяха огромна част от живота ѝ и те са споделяли толкова много заедно. Това бяха специални дни и така че, разбира се, те да са там, за да отбележат 50-ия ѝ рожден ден, беше просто невероятно за нея. Това направи всичко толкова перфектно", разкрива източник на "Mail Online".
 
Сред звездните гости били още Том Крус, Ева Лонгория, Салма Хайек, Марк Антъни, Гай Ричи, Гордън и Тана Рамзи, Роузи Хънтингтън-Уайтли.
 
Още за купона четете в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase