Снимка: Getty Images
fallback

Принц Хари официално промени държавата на пребиваване от Великобритания на САЩ в личните си документи, след като се премести в Калифорния заедно с Меган Маркъл през 2020 година.

39-годишният херцог на Съсекс е подал молба за смяна на документите в Камарата на компаниите на Обединеното кралство, свързано с Travalyst – неговата инициатива за екологичен туризъм. Въпреки че датата на промяната е посочена като 6 юни 2023 година, актуализацията е била направена съвсем скоро.

Промяната на държавата на пребиваване съвпада горе-долу със същото време, когато Пазачът на личния портфейл на монарха на Обединеното кралство обяви, че Хари и Меган са освободили Frogmore Cottage, която беше британската им резиденция в Уиндзор. Пет месеца по-рано говорител на фондацията Archewell на херцозите каза пред медиите, че двойката е била помолена да напусне резиденцията.

Цялата статия можете да прочетете в Тaloto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Анонимен

преди 2 седмици

Алчните и дребнави български главици не могат да разберат защо някой се отказва от богатство и власт, дадени по рождение...

13

Анонимен

преди 2 седмици

Тоя вече не е и принц след като доброволно захвърли всичко

12

Афтура на статията

преди 3 седмици

До До автора на статият ... Кух си като хралупа на кълвач. Ама ти е простено, къде във ваше село сред козички и кокошки ще знаете че ВСИЧКИ ОТ КРАЛСКОТО СЕМЕЙСТВО СА ОСВОБОДЕНИ ОТ ПЛАЩАНЕ НА ДАНЪЦИ ВЪВ ВЕЛИКОБРИТАНИЯ. ХаритУ също . Чехльото дължи данъци единствено в САЩ, тъй като само там развива бизнес. Ако поне това помниш, той се отказа публично от всички свои кралски задължения когато напусна страната си. Той дори няма вече и дом там и като им ходи на гости СПИ В ХОТЕЛ...

fallback