Снимка:БГНЕС
fallback

Александър Кадиев, който това лято стяга сватба с любимата си Ивелина Чоева, показа, че на бъдещата му съпруга ѝ се налага да върши мъжката работа у дома. Телевизионният водещ, който се сгоди за красавицата преди година, по Коледа, показа как любимата му ремонтира тоалетната чиния, тъй като той почти не се свърта у дома и явно няма време за тези дейности, които изискват търпение и сръчност.

40-годишният син на актрисата Катерина Евро е споделил видео в своя Instagram профил, на което се вижда как Чоева, по схема, сглобява аксесоарите на тоалетната им. До клипа той е написал шеговито: „При това положение-как да не се ожени човек. Баш майсторката @ivelinachoeva.“

Вижте видео на Кадиев в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

Анонимен

преди 4 седмици

А старата му жена що го е изгонила :)))

18

Не е лош Сандокан

преди 4 седмици

Но си го влекът пиндусите а дъртата комунистка не дава и му намери жена на сила.

17

Анонимен

преди 4 седмици

Така е ,когато мъжът не цени и обича съпругата си, а се радва, че си е намерил безплатна слугиня!! Ама и на нея толкова й е акъла да падне толкова ниско!! Той като не се свърта в къщи,трябва да носи освен гоона и пари. С тях трябва да наеме човек, койти може да свърши тази "мъжка работа" , а той взел да се пидиграва с нея, с разни видиа.Пфу, ***!

fallback