Снимка:БГНЕС
fallback

Около месец след раждането на първото им общо дете - дъщерята  Борислава (кръстена на дядо си по бащина линия), Николай Михайлов поиска ръката на дългогодишната си половинка Николета Лозанова.

Бившата плеймейтка се похвали с голям и доста бляскав диамантен годежен пръстен, изящо прилягащ на безименния пръст на лявата й ръка.

От публикацията в Instagram се вижда, че той е изработен от известна бижутерийна марка, любима на богатите и известните.

Сексапилната брюнетка е споделила един черно-бял и един цветен кадър на новото си, скъпоценно бижу, като на първия се вижда и част от най-голямото й бижу - личицето и ръчичката на новороденото бебе на двойката.

Цялата статия можете да прочетете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

27

Лъвът

преди 1 месец

Да е жив и здрав Ники Михайлов и да направи поне още три деца на това красиво момиче, имат възможност, той трябваше да застане начело на бфс и българския футбол щеше да се оправи

26

Анонимен

преди 1 месец

Претопляме прегорели манджи!

25

Анонимен

преди 1 месец

Малката перука е най-големият балък, който може да съществува. На тая брантия и се изредиха половината футболисти и мутри, а той я взе на дърти години, когато не става вече нищо от нея. С крадените пари от баща му, можеше да си позволи къде, къде по-младо и не чак толкова амортизирано девойче като тая.

fallback