На 19 април по кината тръгва нова българска комедия с интересното име “Опасни шматки”. В ефира на Bulgaria ON AIR Николай Станоев, който играе в главната роля, разказа повече за снимките на филма.

"Като човек в живия живот по-скоро съм култивирана шматка. По време на снимки е забавно, но наистина се раздадохме със Стоян Цветков. Ние бяхме всъщност и съквартиранти, а режисьорът Ники не го знаеше", заяви актьорът Ники Станоев в студиото на "България сутрин".

В главната роля освен Станов е и Стоян Цветков. Двамата се познават от студентските си години. "Със Стоян сме помагали много на наши колеги, но не сме участвали заедно в кинопроекти досега. Имаме прекрасни колеги, много добри актьори и много добър екип. Успяхме да направим така, че да поканим тези големи имена и много добри актьори. Добрите, истинските актьори приемат такива предизвикателства", допълни Станоев в ефира на Bulgaria ON AIR.

Актьорът добави, че филма тргва по кината на 19 април и разказва за двама неудачници, които искат да изкарат бързи пари. ”Хората ще видят как обираме мол. Нашите персонажи влизат в различни образи, за да влязат под кожата на магазинерите. Дали го обираме, какво се случва, който има желание, ще разбере", коментира още Станоев.

За актьора важна цел на филма е да разсмее публиката и да забавлява. Той има за средство да разсее гледащите от мрачното ежедневие.  "Да разсмеем публиката е нещо, което много искаме да направим. Искаме да разведрим хората, защото ежедневието е напрегнато. В днешно време не мога да кажа кое е по-трудно - да разсмееш или да разплачеш, но хората в България имат нужда да се забавляват", добави Станоев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase