Снимка: PR

Различен концерт ще представи рок група „Сигнал“ в няколко български града. Заедно със симфоничен оркестър музикантите, начело с Данчо Караджов, очакват всички фенове на българската музика, за да й разкажат своята интригуваща 45-годишна рок приказка.

"Направихме този спектакъл с огромен успех края на миналата година в Зала 1 на НДК по повод нашия сценичен юбилей. Сега искаме да го представим и на още по-широк кръг от нашата вярна публика. Аранжиментите са дело на талантливия маестро Димитър Косев. Заедно с колегите ми обещаваме емоция, обещаваме да докоснем сърца, обещаваме любов и споделени чувства!", споделя създателят и фронтмен Данчо Караджов.

Сигнал Symphonic е проект, който съчетава рока с класиката и поднася на ценителите вълнуващ нов и различен прочит на песните, превърнали се в житейски саундтрак за няколко поколения: „Да те жадувам“, „Липсваш ми“, „Сбогом“, „Сляп ден“, „Спри се“, „Лодка ли е любовта“, „Може би“ и др. Организаторите от Event Masters обещават и интересна сценография, която  ще превърне събитието в истинско шоу.

Концертите на групата ще бъдат на 11 август в Летен театър - Бургас, на 25 септември в Античен театър - Пловдив и 11 декември в Зала 1 на НДК.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase