Снимка: Getty Images

Смята се, че почти никой в двореца не знае нищо за медицинското състояние на Кейт Мидълтън.

В средата на януари стана ясно, че принцесата на Уелс е претърпяла планирана коремна операция, но така и не бе издадено за какво точно става дума. Само бе съобщено, че не става въпрос за раково заболяване.
 
Кейт стоя в болница около 2 седмици и се каза, че по лекарски препоръки, тя няма да присъства на официални събития до Великден, който в католическия свят се празнува на 31-и март.
 
Сега се смята, че когато Мидълтън се върне на работа, може да проговори за състоянието си.
 
"Когато тя се върне обратно към работата след Великден, тя вероятно ще е готова да говори", посочва източник, близък до принцесата, пишат от "Us Weekly".
 
Споменава се още, че може Кейт да говори открито за състоянието си, когато прави кралска разходка и се среща с публиката, и я поздравява.
 
Източникът казва още, че дори кралските помощници на Мидълтън не знаят какво точно е състоянието ѝ. 
 
"Никой в двореца не знае какво е точното медицинско състояние, от което Кейт страда. Но Кейт е много открит човек. Тя наистина не е способна да лъже, но на този етап просто иска да има личното си пространство.", споделя източникът.
 
Той обяснява, че принцесата на Уелс не крие неща и вероятно ще отговори на директните въпроси на обикновените хора.
 
Съвсем скоро Кейт бе забелязана със съпруга си принц Уилям на пазар, който е близо до дома им в Уиндзор. Това се случило през уикенда.
 
От "The Sun" предават, че принцесата изглеждала "щастлива, спокойна и здрава".
 
Какво разкрива очевидец - четете в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase