Попфолк певицата Джорджия ще подаде ръка на десет бъдещи абитуриентки. Изпълнителката на "Гледай, гледай", "Истини" и "Вълк единак" ще допринесе за организацията и празничната визия.

"Ще избера дами от няколко различни града, не искам да се фокусирам основно в столицата. Вярвам, че с този малък жест ще подаря щастие", коментира тя.

Роклите ще бъдат подарък от известния български дизайнер, носител на престижния приз “Златна игла”, както и на много други награди, Стоян Радичев.
Пловдивчанинът ще се погрижи за най-важния елемент, залагайки на стилна и елегантна линия. Към него ще се присъедини гримьорката Аделина Цанева.

"Трябва да благодаря на всички тези хора, както и на Вили Диманкова, Камелия Иванова и инж. Йордан Колев – без тях тази магия няма да бъде реалност", споделя още Джорджия.

През изминалата година тя отново протегна ръка на момиче в нужда, поемайки разходите за бала. Припомняме, че красавицата от голямо семейство се качи на лъскав автомобил, а роклята й бе обсипана с камъни и пайети. В поредицата от разкрасителни процедури бе включена и нейната майка.

"Джорджия направи огромен жест към мен и семейството ми. Щастлива съм, че имах възможността да я срещна", коментира ученичката, с амбиция за кариера на юрист.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase