Снимка: Getty Images
fallback

Холивуд е пълен с талантливи мъже-ирландци (разбира се има и жени), но тъй като днес е Деня на "Свети Патрик" (културен и религиозен ирландски празник, отбелязван на 17 март), нека погледнем кои ирландски знаменитости от силния пол, които са разтопили най-много женски сърца през последните години!

Въпросните звезди са родени на красивия зелен остров и могат да се похвалят с истински келтски корени! Ще се изненадате да разберете колко много от любимите ви популярни знаменитости всъщност са от Ирландия.

Прочетете по-надолу и ще видите кои са тези прекрасни мъже знаменитости, които са родом от Ирландия:

Килиън Мърфи

Няма как да не започнем с този талантлив актьор (на основната снимка), който ни остави безмълвни с ролята си в хита на Кристофър Нолан "Опенхаймер", за която получи и заслужена награда "Оскар". Килиън е родом от Дъглас, Корк, Ирландия. След години живот в Англия, Мърфи и съпругата му Ивон се преместват с децата си - две момчета, обратно в Ирландия (по време на пандемията), за да могат синовете им да растат по-близо до роднините си, на по-зелено и спокойно място и, разбира се, по-далеч от суетата.

Кои са другите известни мъже ирландци в света на шоубизнеса, разберете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

3

Олимпий Панов

преди 1 месец

Тоз на снимката голям отврат!

2

Хемус

преди 1 месец

В Холивуд са или *** или амбреажи! В един филм го казаха

1

д-р Проскакевич

преди 1 месец

Тоя на снимката съединител ли е?!

fallback