Снимка: Getty Images
fallback

Иванка Тръмп и Карли Клос опровергаха слуховете, че се мразят и избягват една друга. Оказва се, че двете етърви, макар и да са имали раздори в миналото, към днешна дата са се помирили.

Източници, близки до Иванка и Карли, казват пред сайта Page Six, че двете жени имат „добри семейни отношения“ без непременно да са големи приятелки. Припомняме, че двете са омъжени за братята Джаред и Джошуа Кушнер, които са от богата американско-еврейска фамилия.

Супермоделът и наследницата на Доналд Тръмп предизвикаха слухове, че са във вражда, след като не бяха снимани заедно или публикували снимки една на друга, в продължение на години.

Преди няколко дни обаче и двете дами присъстваха заедно със съпрузите си на пищните индийски предсватбени тържества за децата на две от най-богатите семейства в Индия.

Цялата статия можете да прочетете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

Анонимен

преди 1 месец

Южняшката Червена ужСКАНДИНАВСКА ДАНИЯ с изцяло ЧЕРВЕНО ЗНАМЕ бившият сборен пункт за набиране на Шведи и Норвежци които да ИЗТРЕБВАТ МЮСЮЛМАНИТЕ през 1099 година в лицето на РАСМУСЕН казаха:"РУСНАЦИТЕ СА ВИНОВНИ" а червеният ислямофобски датчанин да БЕШЕ ПЛАТИЛ ТРИЛѝОНИ ДОЛАРИ на Норвегия и Швеция че са ги въвлекли в Папската авантюра от 1099 но сигурно пак "РУСНАЦИТЕ ВИНОВНИ"..........НЯМА ДА СЕ УЧУДЯ АКО ДОНАЛД ТРЪМП конфискува от Дания за САЩ ГРЕНЛАНДИЯ при това червено датско лицемерие

7

Анонимен

преди 1 месец

Иванка е от КГБ!

6

до 4

преди 1 месец

Не говоря за Иванка а за другата до нея.

fallback