Снимка: Instagram

Фики Стораро се извини публично заради скандалното нарушение на пътя, в което бе хванат от друг случаен шофьор на видео. Изпълнителят призна, че е возил сина си на предната седалка без детско столче и без колан, но са пътували на кратко разстояние – до кварталния магазин.

Още по темата
Колкото до разсейването с телефона, което се вижда на видеото, синът на Тони Стораро категорично отрече да си е чатил. Той се оправда, като заяви, че си е гледал мобилния, за да пусне детска песничка на сина си.

Видеото с опасното шофиране на Фики Стораро обиколи социалните мрежи и предизвика вълна от негативни коментари. Клипът стигна и до bTV, откъдето го потърсиха за коментар.

"Признавам вината си, че возя сина си на предната седалка, отивайки до кварталния магазин. Пожелавам здраве на всички вас и на дамата, която докато шофира, е решила да хване Фики в издънка, да снима лицето на детето ми и да го пусна в социалните мрежи", обиди се фолк певецът, който явно следва максимата „Нападението е най-добрата защита“.

"Фики постоянно показва лицето на сина си в Инстаграм, по телевизията, по интервюта и т.н. Сега внезапно стана много докачлив на тема лично пространство", кискат се в мрежата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase