Снимка: Getty Images
fallback

Музикалните награди "БРИТ" бяха раздадени на бляскава церемония на 2-и март в Лондон. Както винаги, знаменитостите удивиха с визиите си на събитието и показаха наистина невероятни тоалети. Кои звезди направиха най-голямо впечатление с избора си на дрехи? Вижте тук.

Дуа Липа
 
Певицата много често изумява с избора си на тоалети, аксесоари, прически, обувки. Сега тя бе наистина много стилна. Дуа заложи на дълга черна кожена рокля с дълбоко деколте и презрамки, тръгващи от него. Тя демонстрира перфектната си фигура, беше с пусната червена коса и изглеждаше доста елегантно. За изпълнението си на сцената и взимането на статуетка пък звездата заложи на черен кожен корсет и черен кожен панталон, както и на черни кожени къси панталонки и черно кожено яке.
 
Кайли Миноуг
 
Изпълнителката е в крак с модните тенденции. Тя блесна с визията си на събитието. Кайли се появи с рокля с черен корсет и без презрамки, и много интересна долна част. Полата е набръчкана, напободява на розетка. Знаем, че още от началото на 2024 г. кокетната мода стана истински хит - дрехи, аксесоари и обувки с романтични мотиви. Става дума именно за розетки, панделки, флорални мотиви, бродерии, набрани материи и т.н.
 
Останалите и снимките - вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

2

Анонимен

преди 2 месеца

Кайли е велика !

1

Анонимен

преди 2 месеца

Нищо не съвпада с моя вкус за стил.

fallback