Снимка: Getty Images

В събота в Лос Анджелис се състоя церемонията по раздаването на наградите на Гилдията на актьорите (SAG наградите). Както винаги, куп знаменитости блеснаха с появата си и очароваха с визиите си на събитието. Кои бяха най-добре облечени? Вижте тук.

Марго Роби
 
Русокосата актриса пак събра много комплименти за визията си и феновете се възхитиха на избора ѝ на тоалет. Марго остана вярна на стила си от последната година, но вкара и нов елемент. Звездата редовно се появяваше с нежни розови тоалети, заради филма "Барби", които излезе по кината през юли и в който Роби е в главна роля. Сега тя заложи на къса елегантна черна рокля без презрамки, които обаче от едната страна е украсена с огромна розова панделка и воал. Така актрисата показа, че още залага на Барби стила, но и на кокетната мода, която стана модерна през 2024 г. (дрехи с романтични мотиви, като панделки, сърца, флорални мотиви, розетки, воали, набрани елементи, бродерии и т.н.).
 
Дженифър Анистън
 
Актрисата от "Приятели" удиви с избора си на тоалет, но и с перфектната си фигура. Дженифър също заложи на тенденция, превзела последните 2-3 години. Звездата се появи с дълга блестяща рокля в сребристо. Тя е с тънки презрамки, дълбоко деколте и голяма цепка. Знаем, че дрехите с блясък, пайети, лъскавите и металически тоалети са огромен хит в последните години и са идеален вариант за официални събития.
 
Пенелопе Крус

Красавицата също съчета няколко тенденции. Пенелопе позира с дълга рокля в тъмносиньо. Тя е без ръкави, но с романтичен воал около деколтето. Корсетът е малко по-светъл, блестящ, има и блестящи мотиви около деколтето. Надолу роклята е широка, има воали. Така актрисата съчета модерната сега кокетна мода с романтични, нежни детайли, но и тренда дрехите да бъдат блестящи, лъскави. Звездата показа, че е скъсила още косата си.

Ема Стоун
 
Чаровната Ема отново блесна. Актрисата заложи на дълга рокля, която стои изключително нежно. Тя съчетава светлосиво и светлолилаво, като има флорални мотиви. Освен това, в краищата на роклята има синя бродерия, а по самата рокля има и блестящи камъчета, бижута. Така звездата също комбинира двете тенденции - бляскави дрехи и кокетна мода с романтични, момичешки детайли. Стоун е с вързана коса.
 
Останалите и снимките - вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase