Снимка: БГНЕС

Фотограф е съобщил в полицията, че бащата на певицата Тейлър Суифт го е ударил в лицето на крайбрежната улица в Сидни, Австралия, съобщават световните осведомителни агенции.

Предполагаемият инцидент е станал часове след края на австралийското турне на поп звездата.

Бен Макдоналд твърди, че е съобщил на полицията, че Скот Суифт го е нападнал на кея, където баща и дъщеря слезли на брега от яхта. Медийната служба на полицията в Нов Южен Уелс потвърди, че тече разследване на предполагаемото нападение над 51-годишен мъж от 71-годишния баща на поп певицата. От полицията не съобщават имена в съответствие с политиката си за подобни твърдения.

Представител на Тейлър Суифт не е отговорил веднага на изпратената по имейл молба за коментар.

Говорител на звездата обаче е казал пред сп. "Ролинг стоун", че по време на инцидента двама души "са се бутали агресивно", за да стигнат до Тейлър Суифт, сграбчили са охраната и са заплашили член на персонала на певицата.

Макдоналд каза, че медиите са чакали да снимат звездата, докато тя е вървяла с антуража си от кея към две чакащи коли.

"Там имаше около четирима или петима охранители и в един момент един от американските бодигардове започна да тика чадъра си в мен и фотоапарата ми. Някой друг се затича към мен и ме удари в лявата част на лицето. Първоначално си помислих, че това е австралийска охрана, която се опитва да бъде героят на момента пред американците, но както се оказа, това беше бащата на Тейлър", разказва Бен Макдоналд пред Асошиейтед прес.

Макдоналд допълва, че е разбрал, че предполагаемият му нападател не е бил част от охраната, след като е видял снимка, на която той държи ръката на Тейлър Суифт, докато е преглеждал фотографиите от вечерта. По-късно той е идентифицира Скот Суифт по снимка в интернет, пише БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase