Снимка: Getty Images

В неделя вечерта бяха раздадени филмовите награди БАФТА. Бляскавата церемония се проведе в Лондон и много звезди впечатлиха с тоалетите си за официалното събитие.

Една от тях бе певицата Дуа Липа.
 
Още през есента на миналата година червеният цвят измести розовия и стана истински хит за дрехи, аксесоари, обувки, чанти, маникюр, коси. Дуа вече се боядиса в червено, но и избра елегантна червена рокля за наградите. Тя е дълга, широка към полата, с наметало край едната ръка и високо деколте.
 
Актрисата Тейлър Ръсел също изпъкна с визията си. Тя пък заложи на дълга бяла рокля, която е с високо деколте, изрезки около коремчето и гърдите, както и перушина - около кръста и в долната част.
 
Така приятелката на Хари Стайлс съчета 2 много модерни тенденции. Дрехите с изрезки са хит от 2-3 години насам, а роклите с перушина станаха актуални още през 2020 г.
 
Лили Колинс омая почитателите. Актрисата от "Eмили в Париж" заложи на кокетна мода. Знаем, че тази мода - дрехи с момичешки, нежни и романтични мотиви превзе 2024 г. Хит са розетки, панделки, флорални мотиви, бродерии, дантели, воали, набрани материи, сърчица, плодчета и т.н.
 
Лили бе с черна дълга черна рокля, която има малки сиви розетки около деколтето, както и огромни бели розетки, които служат за ръкави. Звездата наистина показа, че е модна икона.
 
Марго Роби остана вярна на своя стил. През миналата година актрисата често се появяваше с розови тоалети заради премиерата на филма "Барби", в който е в главна роля. Сега тя отново направи това. Марго заложи на дълга рокля в черно и бледорозово. Роклята е без презрамки, с интересно деколте и актрисата носи дълги черни ръкавици. Знаем, че Барби модата беше абсолютният хит за 2023 г. - тоест дрехи, аксесоари, обувки, чанти, маникюри, грим и коси в розово и цикламено.
 
Останалите и снимките - вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase