Снимка: Getty Images
fallback

Съвсем скоро се заговори, че Брад Пит и Анджелина Джоли са готови за финалния етап на развода си, а междувременно стана ясно, че актьорът вече живее заедно с настоящата си приятелка Инес де Рамон, предава People.

Де Рамон, която за пръв път е забелязана с Пит през ноември 2022 г., се е преместила да живее при носителя на „Оскар“, съобщават източници пред People.

Многобройни източници потвърждават пред изданието че 60-годишният носител на „Оскар“ и 34-годишната му приятелка, изпълнителна директорка на бизнес с бижута, живеят заедно, като Де Рамон се е преместила в дома на Пит.

„Това е съвсем отскоро“, издава близък на Де Рамон, който отбелязва, че тя не се е отказала напълно от собственото си жилище. „Те вървят много силно и тя е по-щастлива от всякога.“

Цялата статия можете да прочетете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Star

преди 2 месеца

Вече щом живеят в един дом и отношенията им се задълбочават,нормално е да ни осведомите и ако започнат да спят в едно лргло.при тия цени на наемите в САЩ,нищо чудно да са се събрали да си шерват рентата за месеца.няма срамно,времената са тежки за всички нас.

9

Анонимен

преди 2 месеца

Щом се обичат!

8

иначе е готин

преди 2 месеца

Натегли се с тия двете луди кокошки,горкият!Дано сега му провърви!

fallback