Снимка: БГНЕС
fallback

"Там, където е Лили Иванова, е България. Двете неща вървят ръка за ръка".

Това заяви пред БНР евродепутатът Илхан Кючюк, който е организатор и патрон на концерта на Лили Иванова на 6 март в Брюксел. Той очаква публика не само от страната, но и от Германия и Нидерландия. Концертът ще бъде в една от емблематичните европейски зали.

Има огромен интерес от страна на българската общност, посочи Кючюк. Той очаква на концерта да присъства и голяма част от дипломатическия корпус, както и политици от други държави.

"Поканил съм представители и посланиците от държавите от Западните Балкани, също и посланици на други държави, където Лили Иванова е позната".

В предаването "Преди всички" Кючюк отбеляза, че освен концерта ще има и други съпътстващи събития, като едно от тях е приемът ѝ в голямата община на Брюксел, където тя ще получи почести. "Белгийската страна проявява голям интерес към нейната личност и фондацията, която представлява Лили Иванова. От там започна и цялата идея – да организираме нейното идване в Брюксел", обясни той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

33

Мъжете имат

преди 2 месеца

комплекси или от кръста нагоре или от кръста надолу. Помните ли, че това беше лайтмотивът в интервютата й преди 15-20 години? Как пък един клакьор, пардон, журналист, не я запита откъде знае. Подобно изявление граничи с размаха на " всички жени са ***." А, и, деликатно казано, предполага сериозен опит...

32

От както е пропяла

преди 2 месеца

все някой я лансира. Лидия Станчева, Здравко Радоев, Иван Пеев, Янчо Таков, казионното БЗНС, генерал Кашев, СДС, Царя, Доган, Първанов, Ру жка, Лили Червенякова, ГЕРБ, сега този мамин златен... За благодарност тя иска все повече пари и накрая - " БлагодарЯ много и по един четвъртит на всички.

31

Анонимен

преди 2 месеца

Така вървят още от създаването на българската държава...

fallback