Снимка БГНЕС

Германската публика избра мен не защото съм гей, не защото изглеждам добре, не заради музиката - гласуваха за моя характер, за мен като личност, за волята и смелостта ми. Беше водещо това, което съм. В това предаване се реших да вляза, защото съм човек, за който победите и предизвикателствата са много важни.

Това сподели Люси Дяковска пред bTV за първи път, след като се върна като победител в немското тв риалити "Аз съм звезда - изкарай ме оттук". Българската певица стана Кралица на джунглата и взе 100 хил. евро, но трябваше да яде тарантула, скорпион и свинска матка в Австралия.

"Много рядко ми е давано потвърждение, че нещата, които правя наистина са добри. Има много малко хора в живота ми, които са успявали да ме предизвикат да работя върху себе си и да ставам по-добър човек. Цял живот съм опитвала да се доказвам. особено пред майка ми. С нея имахме сблъсквания дори относно моята сексуалност", каза още Люси Дяковска. Тя призна, че има връзка, но реши да запази в тайна името на партньорката си като обясни: "Не искам нещо толкова красиво да бъде изложено на публичност."

Популярната българска певица бе обявена за победителка в неделя вечерта на живо в шоуто, след като зрителите гласуваха масово именно за нея. Шоуто е от типа на "Сървайвър", в него 12 популярни личности изкараха няколко седмици в австралийската джунгла, подложени на всякакви екстремни преживявания.

До финала стигнаха 47-годишната Люси Дяковска, която стана известна в Германия като член на вече несъществуващата момичешка група "Ноу ейнджълс", 23-годишният инфлуенсър Twenty4Tim и 27-годишната риалити звезда Лейла Лахуар. Тримата трябваше да се справят с различни предизвикателства. Последното изпитание за българката беше доста отвратително. Тя трябваше да яде тарантула и скорпион, коктейл от смлени рибешки, камилски, свински и говежди очи, а накрая ѝ сервираха свинска матка. Люси успя да преглътне и последната хапка от всички гадости.

Twenty4Tim трябваше да изкара пет минути легнал в яма, пълна със змии. Той също издържа своете изпитание. Лейла Лахуар обаче се провали и не можа да издържи определеното време, покрита с месни отпадъци и милиарди брашнени червеи, които пъплеха по цялото ѝ тяло.

Зрителите трябваше да изберат между Люси Дяковска и Twenty4Tim кой да грабне чека за 100 хил. евро. И най-много гласове получи българката. Първото, което тя изкрещя, чувайки, че е Кралицата на джунглата, бе: "Мамо!" и вдигна поглед към небето. А след това избухна в сълзи. Вчера, ден след победата ѝ, се навършват 4 години от загубата на майка ѝ.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase