Снимка: БГНЕС

След като стана първият изпълнител в историята на наградите "Грами", спечелил четири пъти наградата за най-добър албум, Тейлър Суифт похарчи 160 000 долара за подаръци на екипа си, за да отпразнува победата.

34-годишната певица на "Bad Blood" стана първият изпълнител в историята на "Грами" на 04.02.24, който печели четири пъти наградата за най-добър албум на годишните награди, и се твърди, че е похарчила крупната сума пари, за да почерпи повече от 30 души от своя персонал.

Източник заяви пред американския вестник "Сън": "Тейлър ги обича и се грижи за тях като за семейство, тя прави много за всички тях. Тя преживя историческа година и в нощта, в която влезе в историята, беше много благодарна и благодари за любовта и постоянната подкрепа от страна на екипа и сътрудниците си. Хората се чувстваха много емоционално, когато получаваха подаръците. Всички много ги харесаха".

Твърди се, че подаръците на Тейлър са включвали чанти на Cartier за 1880 долара, колиета от розово злато /също на Cartier за 2210 долара на бройка/, които са включвали диамантена висулка.

Източник твърди, че тя е раздала и чанти " Louis Vuitton" за 2 710 долара, а мъжете от екипа ѝ очевидно са получили подаръци от луксозни модни къщи, включително чанти за до 2 570 долара и раници "Christopher MM" за по 3 300 долара.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase