Снимка: БГНЕС

Изглежда така, сякаш Бритни Спиърс се извини на бившия си Джъстин Тимбърлейк. През октомври певицата издаде мемоарите си "The Woman in Me". В книгата тя разкри, че е била бременна от Джъстин, но направила аборт.

Двамата бяха заедно, когато още бяха тийнейджъри - от 1999 г. до 2002 г.
 
Изпълнителят не бил доволен от това, той смятал, че е прекалено млад, за да бъде баща. Бритни пък не мислила, че това е трагедия.
 
"Беше изненада, но за мен не беше трагедия. Обичах Джъстин толкова много. Винаги съм очаквала ние да имаме семейство един ден. Това щеше да е много по-рано, отколкото очаквах. Но Джъстин определено не беше щастлив от бременността. Той каза, че ние не сме готови да имаме бебе в животите си, че ние сме прекалено млади", пише изпълнителката.
 
Сега тя се извини за някои от нещата, които е написала в мемоарите си. И сподели, че много харесва новата песен на Джъстин Тимбърлейк.
 
"Искам да се извиня за някои от нещата, за които писах в книгата си. Ако съм обидила някой от хората, за които искрено ме е грижа, дълбоко съжалявам... Също, аз просто исках да кажа, че съм влюбена в новата песен на Джъстин Тимбърлейк "Selfish", пише тя.
 
Какво още написа тя четете в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase