Снимка: iStock
fallback

Снахата на Магърдич Халваджиян – хореографката Александра Енева, показа на последователите си в Instagram как релаксира със своето семейство на нова тропическа дестинация, а именно в Индия.

Съпругата на единствения син на Маги и Кремена Халваджян – операторът Бебо, е споделила снимки от плажовете на Гоа, като е написала, че е запленена от магията на това специално кътче от планетата.

На друг кадър шефката на балет Funky Monkey е показала по-голямото си дете – Еди, който се забавлява на плажа с акробатични номера. Припомняме, че дядо му Магърдич някога е бил цирков артист и видимо гените се предават.

Цялата статия можете да прочетете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

26

СТИГА

преди 3 месеца

С ТИЯ СМЕШНИ ,,НОВИНИ,,-БОЛЯТ МЕ РИТАНКИТЕ

25

Анонимен

преди 4 месеца

Като чуя как някакъв дето е син на някакъв друг, отишъл с парите на тате да заведе русичката си женица на екзотично пътешествие, ме напушва смях. Тоя Бебо заработва като оператор при тате, но иначе в не стъпва в БГ и само го четем по новините дали е на Малдивите, Бахамите или Тайланд. Жалкарска история, но пък човека може, прави го. Приказката за баницата и тоя, който я хапва.

24

Иванов

преди 4 месеца

Ами ще ходят по екзотични плажове халваджянови като има тука маса народ да му гледа тъпите риалитита и да богатее още така ще е

fallback