Снимка: iStock

Празнувайте човека, който наистина сте, и енергията, която носите при първото пълнолуние на 2024 г. Ако се чудите как пълнолунието в Лъв ще се отрази на всяка зодия, останете верни на желанията на сърцето си, тъй като то ще подчертае нуждата от любов и себеизразяване. Независимо дали в личен или професионален план, тази луна ви насърчава да отворите сърцето си, за да можете да изпитате повече радост, креативност и страст в живота си. Време е да поемете лидерството, дори ако това означава да ядосате някого по пътя си!

Архетипът на Лъв е свързан с автентичността, смелостта, творчеството и вътрешното дете в нас. Неговият фиксиран огън представлява вродената способност да осигури и стабилизира вечния пламък на творението, което върви ръка за ръка с любовта на Лъва към артистичността, изявата и празнуването. Разпространението на радост, настроение и вдъхновение е част от неговата небесна мисия и вярвате или не, астрологичният дом, който принадлежи на Лъв във вашата карта, е областта от живота, в която блестите най-ярко. В края на краищата той се управлява не от някой друг, а от Слънцето – нашия най-голям източник на енергия – така че считайте това за възможност да изложите талантите си на показ и да се насладите на светлината на прожекторите.

Със слънцето във Водолей, камо ли в непосредствена близост до „електроцентралата“ Плутон, която е планетата на разрушението, трансформацията, прераждането и всичко скрито под повърхността. Това пълнолуние има сенчест компонент, въпреки че се случва в жизнения знак Лъв. Астрологичната ос на Лъв и Водолей ни напомня, че няма такова нещо като индивид (Лъв) без общност (Водолей) и обратното. Водолей управлява всичко – от вашите обществени дела до визиите ви за бъдещето, но с Плутон във Водолей нещо подобно на табу може да отпадне в процеса.

Първото пълнолуние за годината ще достигне своя връх през 5 градуса на Лъв на 25 януари. Както винаги, не забравяйте да погледнете назад към новолунието в Лъв, което се състоя през август 2023 г. за справка в този момент на пълен кръг. Освен това, когато разглеждаме скорошното навлизане на Плутон във Водолей, това отразява времето от март до юни 2023 г., тъй като това беше малка прелюдия към пътуването на Плутон през този неподвижен въздушен знак. Помислете за трансформацията, която преживявате във вашите социални мрежи и как се променя вашата роля в общността.

Как пълнолунието в Лъв ще се отрази на всеки зодиакален знак четете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase