Снимка: БГНЕС

Пинк и Кари Харт отпразнуваха 18 години от сватбата си. Певицата и мотокрос състезателят сключиха брак на 7-и януари 2006 г. Двамата са заедно от края на 2001 г.

За повода Пинк публикува емоционално послание в Instagram. Звездата качи снимки, на които се вижда как с Кари се гушкат на диван, как позират заедно на улицита и на събития, как се целуват в заведение, има и селфита, както и снимка от сватбата.
 
"Любовта е цял живот да се връщаш на масата. Почти не стигнахме до този момент, ами даже до няколко от тях, честно казано. Когато те срещнах, преди 22 години, просто исках някой, който няма да ме лъже. Нямах представа какво е ангажираността, изграждането на съвместен живот, интимността, доверието. Много трудно е. Но, човече, изненадана съм от лоялността, историята, прошката и устойчивостта. Как любовта се пренарежда и се появява отново след една самотна нощ или пет. Горда съм, че стигнахме до другата страна на тази година. Нося нашите белези гордо. Ти си моята упорита, красива, непоклатима скала.Семейството, което изградихме и историите, които изтъкахме заедно, и спомените, които продължаваме да създаваме, струват повече от хиляда милиона награди, които някой би могъл да ми даде. Обичам те и обичам нас.", написа изпълнителката на "Who Knew".
 
Още по темата и снимките - вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase