Снимка:БГНЕС
fallback

Харисън Форд се разплака заради съпругата си Калиста Флокхарт по време на трогателен момент на живо в ефир. Актьорът от „Индиана Джоунс“ и актрисата от сериала „Али Макбийл“ са женени от 2010 година и винаги са се радвали на щастлива и хармонична връзка.

Харисън получи наградата за кариерни постижения на церемонията Critics Choice Awards за десетилетията си емблематична работа, а докато си взимаше статуетката получи огромни овации от ентусиазирана тълпа от звезди.

Сълзите обаче започнаха да текат от очите на 81-годишния холивудски ветеран, когато той обърна специално внимание на съпругата си Калиста в своята реч.

Самата Калиста го целуна нежно преди излизането му на сцената, като очите ѝ също бяха пълни със сълзи. „Бих искал да благодаря на моята прекрасна съпруга“, каза той с треперещ глас. „Тя ме подкрепя, когато имам нужда от много подкрепа, а аз имам нужда от много подкрепа.“

Цялата статия можете да прочетете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Анонимен

преди 3 месеца

Харисън Форд е треторазряден актьор с приятна въшност (поне на младини). Ако не бяха високобюджетните бози ИНДИАНА ДЖОНС И ЕДИ КАКВО СИ ... никой нямаше и да научи името му.

13

Анонимен

преди 3 месеца

Мацката със сигурност си има любовник на нейната възраст. Защото колкото и да е Индиана Джоунс, дядя Хари няма как на 83 години да вдига самолета. И с един килограм виагра.

12

Анонимен

преди 3 месеца

Жена му е 32 години по-млада от него, обаче много го обича. Страшно много. Не заради милионите де. Заради големия му нос сигурно.

fallback