Снимка: БГНЕС

Бившата любима на Григор Мария Шарапова става съседка на принц Хари и Меган. Руската тенисистка си е купила къща в Калифорния близо до тяхната за 11,5 милиона долара, съобщават американските медии.

Една от бившите приятелки на нашия Григор Димитров живее в САЩ от петгодишна възраст, а богатството й се оценява на около 200 милиона евро, спечелени от турнири и спонсорски договори. Новата придобивка на рускинята е просторен имот, който обхваща 3,3 хектара хълмиста земя. Намира се в Монтесито, крайбрежен анклав, който е дом на знаменитости като Опра Уинфри, Елън Дедженеръс и принц Хари и Меган Маркъл. Имотът има панорамна гледка към океана и планината, както и буйни градини и тревни площи.

Основната къща на имота има пет спални и елегантен стил. Интериорът е изпълнен с естествена светлина, благодарение на стъклени стени, които се отварят навън. Дневната е с масивна тухлена камина, а кухнята е с елегантен остров и търговски уреди. Основният апартамент разполага с камина, вана и плъзгащи се врати, които водят към басейна.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase